Ελληνες προδότες αγωνιστών για ανθρώπινα δικαιώματα


ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ελληνες εναντιον ελληνες

Λαμπρή και ένδοξη η ιστορία μας. Με αγώνες για την λευτεριά. Από τότε που η Ελληνική ιστορία ξεκίνησε να γράφει της σελίδες δημιουργήθηκε και η παγκόσμια ιστορία, η παγκόσμια κληρονομιά.

Δυστυχώς σε αυτούς που δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού τώρα θέλουν να μας κάνουν πολυπολιτισμικούς.

Σε αυτούς που δώσαμε τα φώτα της ορθοδοξίας με του κήρυγμα του λόγου του Θεού τώρα θέλουν να μας επιβάλουν τη Σαριά.

Όπου και οι πατριώτες πάντα δίπλα ήταν και οι προδότες. Έτσι θα χαρακτήριζε κάνεις με μια σύντομη λέξη την Ελληνική ιστορία. Ακόμη και στις μέρες μας φυσάει πολύ δυνατά ο αέρας της προδοσίας στη χώρα και σηκώνει τις σημαίες από τις βραχονησίδες.

Η Ελληνική ιστορία τα τελευταία χρόνια γράφει μόνο προδοσίες στις σελίδες τις λες και ξάφνου χαθήκαν οι Ε λ λ η ν ε ς, λες και ξεχάσαμε πραγματικά ποιοι είμαστε.

Αν μπορέσουμε να δούμε πίσω, τον δρόμο από τον οποίο ξεκινήσαμε τότε σίγουρα θα καταφέρουμε να ξαναβρούμε τον σωστό δρόμο και να μην πέσουμε στα ίδια λάθη.

Δείτε το βίντεο… 

 

Μη ξεχνάτε οτι και στο κίνημά μας που είναι κίνημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τα παιδιά των διαζυγίων, συναντήσαμε αρκετούς προδότες, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη Κοζάνη, μάλιστα δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές οι οποίοι αποκόμισαν γνώση επί του θέματος από τον ιδρυτή μας και τις ιστοσελίδες μας, νόμισαν οτι τα γνωρίζουν όλα και θέλησαν δόξα ή/και χρήμα, λέγοντας οτι μπορούν να κάνουν το ίδιο, αντιγράφοντας και κλέβοντας. Αλλά δίχως ήθος, ψυχή, πνεύμα, καρδιά, θάρρος, επιστημονικότητα και άλλα χαρίσματα δεν έχουν δυνατότητες. 

Διαβάστε τα βιβλία του καθηγητού Δρ Νίκου Σπιτάλα.  www.sos-sygapa.eu

και: http://sygapakozani.blogspot.gr/2014/02/blog-post_20.html

Advertisements